1/6
WION: Breaking US & WORLD NEWS screenshot 0
WION: Breaking US & WORLD NEWS screenshot 1
WION: Breaking US & WORLD NEWS screenshot 2
WION: Breaking US & WORLD NEWS screenshot 3
WION: Breaking US & WORLD NEWS screenshot 4
WION: Breaking US & WORLD NEWS screenshot 5
WION: Breaking US & WORLD NEWS Icon

WION

Breaking US & WORLD NEWS

ZEE MEDIA CORPORATION LTD
Trustable Ranking IconDe încredere
1K+Descărcări
34MBMărime
Android Version Icon5.1+
Versiune Android
4.2.4(22-04-2024)Ultima versiune
5.0
(1 Recenzii)
Age ratingPEGI-3
Cum se instalează
1
Descarcă și deschide fișierul de instalare
2
Unblock AptoideAptoide is a safe app! Just tap on More details and then on Install anyway.
3
Finalizează instalarea și deschide Aptoide
app-card-icon
DetaliiRecenziiVersiuniInformații
1/6

Descriere WION: Breaking US & WORLD NEWS

WION, prescurtare pentru World is One, este primul și cel mai important canal internațional de știri din India. Descărcați aplicația WION pentru știri internaționale de ultimă oră, știri din India, știri din SUA, știri din Marea Britanie, știri din Europa, știri din Orientul Mijlociu și știri din Asia de Sud.

WION vă oferă actualizări în timp real despre geopolitică, apărare, războaie, conflicte și alte evoluții internaționale. WION acoperă sporturi internaționale, inclusiv cricket și fotbal. Știrile despre divertisment de la WION includ Hollywood, K-pop, K-drama, Bollywood, recenzii de filme, știri despre lansări OTT, modă și stil de viață și tendințe de sănătate și bunăstare. Abonați-vă la notificările aplicației WION pentru știri internaționale de ultimă oră, explicații, știri de tendințe, știri virale și videoclipuri.

Principalul canal internațional de știri cu accent pe India, WION oferă, de asemenea, perspective bazate pe date, explicații aprofundate, opinii și analize de la panelul nostru de experți internaționali.

Aplicația WION vă oferă unele dintre cele mai bune articole originale, analize și comentarii, precum și articole de opinie scrise de editori și editorialiști cu experiență în materie.

Acoperirea WION este imparțială, se bazează pe fapte și este exactă.

WION raportează despre subiecte arzătoare ale zilei, de la politica indiană, alegerile generale din India până la politica SUA și alegerile prezidențiale din SUA, știri despre climă, știri științifice, știri despre tehnologie și știri despre afaceri.

Pentru o gamă largă de audiențe, de la profesioniștii urbani până la generația Z, aplicația WION are secțiuni despre titluri din lume, actualizări de știri din Asia de Sud, știri de tendințe și videoclipuri virale.

Prea ocupat pentru a citi toate știrile? Te-am acoperit. WION vă trimite compilații de povești de top dimineața și seara. Abonați-vă la notificările noastre și primiți știri din mers din India și din lume, oriunde v-ați afla.

Rapid, precis, verificat și imparțial, WION oferă o perspectivă indiană asupra evoluțiilor știrilor internaționale.


Funcționează atât pe dispozitivul Android, cât și pe dispozitivul iOS.


S.U.A. și Marea Britanie Știri de ultimă oră, actualizări de știri mondiale, India, Asia de Sud și ultimele titluri politice. Povești, videoclipuri, galerii foto, explicații și povești web pline cu știri și informații utile și de ultimă oră.

Bloguri live zilnic despre: cele mai recente știri și știri internaționale de ultimă oră și știri din India, evenimente sportive majore precum cricket, IPL, fotbal și Jocurile Olimpice, știri despre divertisment precum Oscar, Grammy și Emmy, printre altele.

Conectați-vă la WION Live TV din aplicația WION, 24/7.

Citiți rapoartele de teren în text și video de la corespondenții WION din zeci de orașe din India, precum și din țări din întreaga lume.

Citiți știri despre afaceri și economie, știri despre buget, cele mai recente actualizări din economia globală și economia indiană, precum și știri despre bursă și industrie.

Știri științifice, inclusiv cele mai recente descoperiri, explorare spațială și descoperiri medicale din întreaga lume.

Știri despre tehnologie, știri despre gadgeturi și smartphone-uri, știri și actualizări despre aplicații și rețelele sociale.


Caracteristici interesante ale aplicației WION:

Live TV: nu ratați niciodată o actualizare de știri. Urmărește canalul de știri live WION pe aplicația WION oricând și oriunde.

Urmărește emisiunile WION populare din aplicația WION: Wion Gravitas, WION Sports, Wion Speed ​​News, în direct și gratuit.

Ecran de pornire personalizabil: selectați secțiunile care vă interesează pentru a apărea pe ecranul de pornire. Le puteți reordona oricând în funcție de preferințele dvs. de top titluri și interese.

Distribuiți știri: puteți partaja articole, fotografii și videoclipuri prin Facebook, Twitter, WhatsApp, e-mail și mesaje text SMS prin partajare directă sau partajare prin link.

Marcați favoritele, citiți mai târziu: puteți marca articole, videoclipuri și fotografii, astfel încât să le puteți citi ulterior în timpul dvs.

Lectură offline: Nu există acces la internet? Fără griji. Utilizați această funcție pentru a citi știrile chiar și atunci când sunteți offline.

Videoclipuri: răsfoiți o selecție dintre cele mai informative și distractive videoclipuri.

Fotografii: galerii foto și prezentări de diapozitive despre cele mai recente știri din lume, titluri de top, divertisment, sport, afaceri și stil de viață.

Vizitați site-ul nostru oficial: https://www.wionews.com/

Urmareste-ne pe:

* Twitter: https://twitter.com/WIONews

* Facebook: https://www.facebook.com/WIONews

WION: Breaking US & WORLD NEWS - Versiune 4.2.4

(22-04-2024)
Alte versiuni
Ce este nou- Experience the IPL like never before with match updates! Stay updated with improved live scorecards. - Enjoy smoother performance with optimizations and bug fixes. Get ready for unparalleled cricket action with the WION App. Update now and stay up-to-date with the happenings in the cricket world!"

Nu există încă recenzii sau evaluări! Pentru a fi tu primul care scrie una, te rugăm să

-
1 Reviews
5
4
3
2
1
Info Trust Icon
Aplicație Bună GarantatăAceastă aplicație a trecut testul de securitate pentru viruși, malware și alte atacuri rău intenționate și nu conține amenințări.

WION: Breaking US & WORLD NEWS - Informații APK

Versiune APK: 4.2.4Pachet: esselgroup.zeemedia.wionews
Compatibilitate Android: 5.1+ (Lollipop)
Dezvoltator:ZEE MEDIA CORPORATION LTDPolitica de confidențialitate:http://www.wionews.com/privacy-policyPermisiuni:16
Nume: WION: Breaking US & WORLD NEWSMărime: 34 MBDescărcări: 207Versiune : 4.2.4Data lansării: 2024-04-22 02:07:07Ecran min.: SMALLCPU acceptat:
ID pachet: esselgroup.zeemedia.wionewsSemnătură SHA1: 5C:74:20:D5:D4:F7:57:B4:3A:EB:5F:5B:07:F9:7C:71:BD:5E:66:BCDezvoltator (CN): WionewsOrganizație (O): Locație (L): Țară (C): Stat/oraș (ST):

Cea mai recentă versiune a WION: Breaking US & WORLD NEWS

4.2.4Trust Icon Versions
22/4/2024
207 descărcări13 MB Mărime

Alte versiuni

4.2.0Trust Icon Versions
25/2/2024
207 descărcări12.5 MB Mărime
4.1.3Trust Icon Versions
10/1/2024
207 descărcări11 MB Mărime
4.1.0Trust Icon Versions
16/11/2023
207 descărcări11 MB Mărime
3.8.7Trust Icon Versions
10/10/2023
207 descărcări11.5 MB Mărime
3.8.2Trust Icon Versions
29/8/2023
207 descărcări8 MB Mărime
3.7.7Trust Icon Versions
4/8/2023
207 descărcări8 MB Mărime
3.7.5Trust Icon Versions
28/5/2023
207 descărcări8.5 MB Mărime
3.7.2Trust Icon Versions
14/5/2023
207 descărcări9.5 MB Mărime
3.6.5Trust Icon Versions
30/4/2023
207 descărcări8.5 MB Mărime

Aplicații din aceeași categorie

S-ar putea să îți placă și...